Op de hoogte van nieuwe projecten in Delft? Klik hier!

DelftsHart Nieuw Geluk - Passie Nostalgisch

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Delft, project DelftsHart Nieuw Geluk - Passie Nostalgisch

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project DelftsHart Nieuw Geluk - Passie Nostalgisch
aantal koopwoningen 8
aantal beschikbaar 1
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 380.000 - € 380.000
oppervlakte 175 - 175 m²
perceeloppervlakte 113 - 113 m²
aantal kamers 7

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Ontwikkelcombinatie Harnaschpolder
makelaar Van Silfhout & Hogetoorn makelaardij
tweede makelaar Frisia Makelaars B.V.
gemeente Delft

Informatie

Het nieuwbouwproject DelftsHart Nieuw Geluk - Passie Nostalgisch wordt gebouwd in de plaats Delft. Dit project bevindt zich in de wijk Voordijkshoorn. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 8 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 380.000 tot € 380.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 175 tot ca. 175 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen staan op een perceel van 113 tot 113 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Van Silfhout & Hogetoorn makelaardij in Delft of bij de makelaar Frisia Makelaars B.V..

Andere nieuwbouwprojecten in Delft kunt u hier vinden: Nieuwbouw Delft

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 8 woningen beschikbaar
Prijs Euro 380.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
3Te Koop11317507€ 380.000v.o.n. 

Type: Passie Nostalgisch
De sfeer van weleer met het comfort van nu, dat biedt type Passie Nostalgisch u. De tuitgevel, het zadeldak en de gelijke verdeling van de hoge ramen in de gevel maken dat deze woning u doet denken aan de monumentale grachtenpanden in Delft en Amsterdam.

Uw woning bestaat uit drie of maar liefst vier woonlagen. Op de begane grond bevindt zich het royale woongedeelte. De living aan de achterzijde beslaat de volle breedte van de woning. De halfopen keuken is aan de voorzijde, naast de entree/hal gesitueerd. Op de ruime eerste verdieping heeft u de beschikking over drie slaapkamers en een badkamer met tweede toilet. De tweede verdieping is identiek aan de eerste of bestaat uit een vrij indeelbare zolder. De vierlaagse woning heeft een derde verdieping die bestaat uit een vrij indeelbare zolder. Heel geschikt als speel-, hobby- of werkruimte. Uw auto parkeert u in uw eigen achtertuin direct naast de berging. Woonoppervlak van 130m² tot 180m².

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: DelftsHart Nieuw Geluk
DelftsHart Nieuw Geluk, 50 riante woningen in Delft
Er komen 38 in twee licht gebogen lijnen opgestelde twee-onder-een-kapwoningen in de woningtypen Minne, Roos en Amor. Aan een brede groene parkstrook, die grenst aan het water komen 12 royale eengezinswoningen verdeed over twee rijen van zes woningen.

De 50 woningen hebben een woonoppervlak varierend van 130 tot 180 m² en worden wisselend uitgevoerd in een gemêleerde blauw-rode en gemêleerde rode baksteen. De daken worden voorzien van grijze pannen. Alle worden zijn voorzien van vloerverwarming en worden verwarmd door stadsverwarming.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?

nieuws uit Delft  

wo
31-10
Nieuwbouw studentenwoningen in Delft