Op de hoogte van nieuwe projecten in Oud-Beijerland? Klik hier!

Spuifront

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Oud-Beijerland, project Spuifront

Algemene informatie

naam project Spuifront
aantal woningen 80
type woningen appartement
rijwoning
hoekwoning
status in ontwikkeling

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Zuidwest
gemeente Oud-Beijerland

Belangrijke data

start verkoop 2e kwartaal 2019

Informatie

Het nieuwbouwproject Spuifront wordt gebouwd in de plaats Oud-Beijerland. Dit project bevindt zich in de wijk Oud-Beijerland.

Het nieuwbouwproject is momenteel in ontwikkeling.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij projectontwikkelaar AM | Zuidwest in Utrecht.

Andere nieuwbouwprojecten in Oud-Beijerland kunt u hier vinden: Nieuwbouw Oud-Beijerland

Spuifront ligt  aan de rand van de historische kern van Oud-Beijerland. Het voormalige terrein van de betonfabriek en zandhandel heeft een unieke locatie. Doordat de ligging direct aan het Spui ligt kunt u genieten van de ruimte en het gevarieerde uitzicht. Daarnaast loopt u zo het centrum in waar u kunt genieten van de levendige horeca en uitstekende voorzieningen. De locatie is direct in het oog springend vanaf een aantal invalswegen waarbij de onderscheidende kwaliteiten zijn samen te vatten in water, uitzicht, architectuur en differentiatie. Spuifront verdient daarom uiterste zorgvuldigheid in het ontwerp en inpassing in de omgeving.
 
Werkt u buiten Oud-Beijerland, dan bent u in een mum van tijd op de grote uitvalswegen. Via de A29 rijdt u naar Rotterdam en binnenkort naar Bergen op Zoom. De Kiltunnel brengt u naar Dordrecht en natuurlijk is ook het pontje naar Spijkenisse een optie.

In de loop van 2018 wordt de invulling van Spuifront en de woningtypen duidelijk. Planning start verkoop medio 2019.foutje ontdekt?

nieuws uit Oud-beijerland  

vr
17-12
Bouw project De Gravin gestart onder grote belangstelling