Op de hoogte van nieuwe projecten in Oud-Beijerland? Klik hier!

Mebin

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Oud-Beijerland, project Mebin

Algemene informatie

naam project Mebin
aantal woningen 80
type woningen appartement
rijwoning
hoekwoning
status in ontwikkeling

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Zuidwest
gemeente Oud-Beijerland

Belangrijke data

start verkoop 1e kwartaal 2017

Informatie

Het nieuwbouwproject Mebin wordt gebouwd in de plaats Oud-Beijerland. Dit project bevindt zich in de wijk Oud-Beijerland.

Het nieuwbouwproject is momenteel in ontwikkeling.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij projectontwikkelaar AM | Zuidwest in Utrecht.

Andere nieuwbouwprojecten in Oud-Beijerland kunt u hier vinden: Nieuwbouw Oud-Beijerland

De locatie Mebin ligt  aan de rand van de historische kern van Oud-Beijerland. Het voormalige terrein van de betonfabriek en zandhandel heeft een unieke locatie. Doordat de locatie direct aan het Spui ligt kunt u genieten van de ruimte en het gevarieerde uitzicht. Daarnaast loopt u zo het centrum in waar u kunt genieten van de levendige horeca en uitstekende voorzieningen. De locatie is direct in het oog springend vanaf een aantal invalswegen waarbij de onderscheidende kwaliteiten zijn samen te vatten in water, uitzicht, architectuur en differentiatie. De Mebin locatie verdient daarom uiterste zorgvuldigheid in het ontwerp en inpassing in de omgeving.
 
Werkt u buiten Oud-Beijerland, dan bent u in een mum van tijd op de grote uitvalswegen. Via de A29 rijdt u naar Rotterdam en binnenkort naar Bergen op Zoom. De Kiltunnel brengt u naar Dordrecht en natuurlijk is ook het pontje naar Spijkenisse een optie.

Het woningaantal voor deze ontwikkeling staat nog niet vast. Er zijn natuurlijk wel een aantal randvoorwaarden afgesproken. Naar verwachting zal de ontwikkeling zo’n 80 woningen omvatten.
We vinden het erg belangrijk dat u mee kunt denken over de ontwikkeling van de Mebin locatie. Daarom vragen we u zich in te schrijven als belangstellende, zodat we weten welke wensen u heeft voor nu en voor toekomstige ontwikkelingen voor de volgende fasen. Met uw inspraak kunt u de ontwikkeling vormgeven.
 
We zien hierin onderstaand stappenplan. Dit plan is indicatief.
Stappenplan
Stap 1 - Werving
Meld u via de website aan als belangstellende
Indicatie:
Februari 2014
 
Stap 2 - Onderzoek
Met de belangstellenden die zich via de website hebben ingeschreven zal middels een digitale enquête onderzoek worden gedaan naar de woonbehoefte per woningtype, gewenst architectuurbeeld en specifieke woonwensen. Doel van deze enquête is de verdere uitwerking van de woningen in het Stedenbouwkundig Plan.
Indicatie:
April t/m mei 2014
 
Stap 3 - Onderzoek resultaten en vervolg
De enquête wordt door AM geanalyseerd en via nieuwsbrieven wordt de analyse gecommuniceerd naar alle belangstellenden. Nieuwe belangstellenden kunnen zich nog steeds aanmelden en mee denken via de digitale enquête. Indien gewenst zal AM in deze periode (een deel van) de belangstellenden middels voorstellen en/of enquêtes bevragen over de verdere uitwerking van de diverse woningtypen binnen het Stedenbouwkundig Plan
Indicatie:
Juni t/m juli 2014
 
Stap 4 - Inloopmiddag/avond
Kom naar de inloopmiddag/avond en laat u informeren over de uitwerking van het schetsontwerp en de mogelijkheden van uw toekomstige droomhuis.
Indicatie:
Juli t/m augustus 2014
 
Stap 5 - Bespreken wensen en schetsen met klantpanels
In overleg met alle betrokkenen worden de schetsen met klantpanels besproken en uitgewerkt naar uitgewerkte ontwerpen.
Indicatie:
Augustus t/m november 2014
 
Stap 6 - Start verkoop
Sluit een koop- en aannemingsovereenkomst voor een bepaalde woning op basis van een uitgewerkt plan (plattegronden, gevels, technische omschrijving en V.O.N. koopsom).
Indicatie:
Eerste kwartaal 2015
 
Stap 7 - Aanvraag omgevingsvergunning
AM werkt voor u de benodigde omgevingsvergunning uit en dient de aanvraag in bij de gemeente Oud-Beijerland.
Indicatie:
Eerste helft 2015
 
Stap 8 - Levering kavel en bouwvoorbereiding
U maakt een afspraak met de notaris voor de levering van het kavel en geeft de aannemer opdracht tot realisatie van uw woning.
Indicatie:
Tweede helft 2015
 
Stap 9 - Realisatie eerste woningen
Volg samen met andere kopers de bouw van uw woning en zie uw eigen droomhuis werkelijkheid worden.
Indicatie:
Tweede helft 2015
 
Stap 10 - Oplevering eerste woningen
Eind 2016 / begin 2017

foutje ontdekt?

nieuws uit Oud-beijerland  

vr
17-12
Bouw project De Gravin gestart onder grote belangstelling