Op de hoogte van nieuwe projecten in Niedorp? Klik hier!

Rijdershof - Kapberg

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw 't Veld, project Rijdershof - Kapberg

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Rijdershof - Kapberg
aantal koopwoningen 4
aantal beschikbaar 1
type woningen vrijstaand
status in verkoop
koopprijs € 279.000 - € 279.000
oppervlakte 112 - 112 m²
perceeloppervlakte 377 - 377 m²
inhoud 440 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Bot Bouw Initiatief
makelaar Zwaan & Schouten Garantiemakelaars B.V.
gemeente Niedorp

Informatie

Het nieuwbouwproject Rijdershof - Kapberg wordt gebouwd in de plaats 't Veld, in de gemeente Niedorp. Dit project bevindt zich in de wijk Wijk 02 Oude-Niedorp. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 4 te koop staande vrijstaande huizen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 279.000 tot € 279.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 112 tot ca. 112 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 377 tot 377 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Zwaan & Schouten Garantiemakelaars B.V. in Schagen.

Andere nieuwbouwprojecten in Niedorp kunt u hier vinden: Nieuwbouw Niedorp

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 4 woningen beschikbaar
Prijs Euro 279.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
8Te Koop3771124404€ 279.000v.o.n. 
Tuin rondom

Type: Kapberg
Begane grond
De royale en lichte woonkamer en -keuken hebben een gezamenlijk oppervlak van ca. 43 m2  en zijn standaard voorzien van  openslaande tuindeuren. In de woonkamer treft u tevens de trapkast , alsmede de trapopgang naar de eerste verdieping. Verder is de begane grond voorzien van een ruime berging (ca. 10 m2), met de CV- en MV installatie en de wasmachine opstelplaats, een ruim toilet voorzien van een wandcloset en fontein.  Aan de voorzijde van de woningen kan een erker met luifel worden toegevoegd. Ook kan op de begane grond een slaapkamer en badkamer (voorzien van douche en wastafel) worden gerealiseerd.

Eerste verdieping
Hier is de woning voorzien van  een zeer riante hoofdslaapkamer en twee ruime slaapkamers van ongeveer 9 m2. Centraal gelegen is de badkamer en de trapopgang. De badkamer biedt ruimte aan een wastafel en doucheruimte. Eenvoudig uit te breiden met een wandcloset en bijvoorbeeld een dubbele wastafel.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Rijdershof
Gezellig, sfeervol en dorps wonen

’t Veld met zijn ongeveer 2.650 inwoners, maakt deel uit van de jonge gemeente Hollands Kroon. Deze gemeente telt circa 47.500 inwoners en staat onder andere bekend om haar groene weiden, vergezichten, dijken en bloeiende bollenvelden. Het is een landelijke gemeente met veel veeteelt, landbouw, bollenteelt en kassenbouw.

’t Veld is centraal gelegen tussen Schagen en Heerhugowaard. Beiden bereikbaar in ongeveer 10 autominuten. Verder is er een goede verbinding via de N241 op de A7.

Naast een nieuwe basisschool en enkele winkels, waaronder een ‘eigen’ supermarkt, heeft ’t Veld een bloeiend verenigingsleven, met o.a. een tennis-, voetbal- en handbalvereniging.

Traditionele feesten in ’t Veld zijn de Kermis met Pinkster, Paaspop en nazomeren medio augustus.

Kortom gezellig, sfeervol en dorps wonen nabij Alkmaar, Heerhugowaard en Schagen.

Het plan “Rijdershof” is gelegen op de locatie van de voormalige katholieke meisjesschool (Mariaschool) aan de Rijdersstraat in ’t Veld.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?