HollandWoont verstrekt door 1 miljard hypotheken

HollandWoont verstrekt door 1 miljard hypotheken

Op 3 september 2019 ging de hypotheekverstrekker HollandWoont live. En afgelopen week heeft de hypotheekportefeuille de magische grens van 1 miljard bereikt.

HollandWoont is de partij voor verstandige Nederlanders die op zoek zijn naar een hypotheek zonder fratsen. Geen complexe producten of moeilijke teksten, maar gewoon een voordelige en goede NHG-hypotheek.

Met deze visie heeft HollandWoont zich weten te profileren als dé NHG-hypotheek van Nederland. En als kroon op dit alles bereiken we nu, na iets meer dan een jaar live te zijn, 1 miljard aan gepasseerde hypotheken. Vanaf de start werd HollandWoont door vele adviseurs omarmd en dit aantal is alleen maar gegroeid. Een grote aanwezigheid in de top 3 van de 20 en 30-jaars NHG-rente zorgt dat we opvallen, maar een persoonlijke service en goed product zorgt voor vertrouwen onder adviseurs en consumenten.

De geldverstrekker is ontzettend trots op deze mijlpaal en willen hiervoor alle medewerkers, adviseurs, serviceproviders, business partners en funders enorm bedanken, want dit kunnen we alleen doen als we het samen doen.

Over HollandWoont

HollandWoont is een duurzame hypotheekverstrekker voor de Nederlandse hypotheekmarkt. Initiatiefnemer is Blauwtrust groep. DMPM is als directeur en portefeuillemanager verantwoordelijk voor de regie en uitvoering van HollandWoont. De productontwikkeling, marketing en distributie ligt in handen van Conneqt. Acceptatie, administratie en beheer worden door Quion uitgevoerd. HollandWoont maakt het voor meerdere investeerders mogelijk in Nederlandse NHG-hypotheken te investeren. Hierdoor wordt een bestendig aanbod van hypotheken gewaarborgd.

Rate this post

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl