Tulp Hypotheken lanceert nieuwbouwhypotheek

Tulp Hypotheken lanceert nieuwbouwhypotheek

Afgelopen zaterdag 15 januari 2022 was het Nationale Tulpendag. Natuurlijk is dat voor Tulp Hypotheken het beste moment om de nieuwe Tulp Compleet Hypotheek te introduceren. Met de Tulp Compleet Hypotheek richt de Nederlandse speler zich nu ook op kopers van een nieuwbouwwoning. Eerder richtte Tulp Hypotheken zich vooral op hypotheken voor bestaande woningen. Ook is het vanaf nu mogelijk om energiebesparende voorzieningen tot 106% van de marktwaarde mee te financieren.

Naast deze twee opvallende uitbreidingen start Tulp het nieuwe jaar met nog enkele verbeteringen in de nieuwe Tulp Compleet Hypotheek. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om 100% boetevrij af te lossen uit eigen middelen. Tevens is het mogelijk om onder voorwaarden tot 75% aflossingsvrij te financieren. Deze mogelijkheid werd eerder door Tulp Group bij het zuster label De Nederlandse voor verhuurhypotheken toegepast. Verder kunnen klanten die hun hypotheek zuiver willen oversluiten, kiezen om op werkelijke lasten te worden getoetst in plaats van de reguliere manier van annuïtair toetsen. En vanaf nu hoeven klanten het renteaanbod niet meer te tekenen en is dit renteaanbod maar liefst 6 maanden geldig.

Directeur Paul Wessels: “We hebben inmiddels een mooie positie in de markt. Dat doe je niet alleen door een scherpe rente te bieden of een snelle afhandeling te garanderen. We staan erom bekend dat we dicht bij de adviseurs staan en goed naar ze luisteren om te horen wat consumenten graag willen. Dit heeft geleid tot de nieuwe Tulp Compleet Hypotheek. Adviseurs met wie we samenwerken geven al langer aan dat ze graag een Tulp hypotheek voor nieuwbouw wilden. Dat is nu dus gerealiseerd. Daarnaast hebben wij onze voorwaarden ook op veel andere punten verbeterd.”

“Tulp Hypotheken heeft met Tulp Compleet een nieuwe hypotheek gemaakt met moderne producteigenschappen en scherpe rentetarieven. Een schot in de roos mag ik wel zeggen. Het zou een verbetering zijn als professionele adviseurs bij Tulp Hypotheken zelfstandig het zakelijk inkomen kunnen gaan vaststellen. Dat is momenteel nog geen optie. Hetzelfde voor het bepalen van het netto inkomen uit vastgoed door middel van een zogenoemde huurinkomstenverklaring. Op die manier kunnen ondernemers en vermogenden particulieren beter worden geholpen”, aldus Alwin Langerak, onafhankelijk hypotheekadviseur bij Bliss Hypotheekadviseurs.

Tulp Hypotheken veroverde sinds de start een sterke positie door bewust samen te werken met professionele hypotheekadviseurs. Adviseurs blijven de onmisbare schakel naar de klant. Daarom ondersteunt Tulp deze adviseurs extra door actief gegevens te delen over de hypotheken van de klanten die zij bij Tulp hebben ondergebracht.

De introductie van de Tulp Compleet Hypotheek valt samen met de Nationale Tulpendag 2022. Voor de tiende keer opent Tulpen Promotie Nederland (TPN) het snijtulpenseizoen officieel, dit jaar met het thema “Share Happiness”. De opening van het seizoen zal feestelijk zijn met een tulpendoop door André van Duin en een vaartocht door de grachten van Amsterdam. Vanaf de speciale tulpenboot zal het publiek op de kades 2 bossen tulpen krijgen. Onder het thema Share Happiness, kunnen mensen dan een bos houden en 1 bos weggeven.

Rate this post

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl