Tulp Group plaatst succesvol haar tweede en derde securitisatie

Tulp Group plaatst succesvol haar tweede en derde securitisatie

Afgelopen maand heeft de Tulp Group twee succesvolle securitisaties afgerond. Voor het nieuwe label De Nederlandse werd de eerste portefeuille met verhuurhypotheken geplaatst. Tevens werd de tweede portefeuille met reguliere woninghypotheken van Tulp Hypotheken gesecuritiseerd.

Begin 2020 is de Tulp Group gestart met het verstrekken van een vastgoedfinanciering onder het merk De Nederlandse. De Nederlandse richt zich op de professionele Buy-To-Let markt en heeft in zeer korte tijd een stevige portefeuille opgebouwd. Internationale investeerders tonen veel interesse hiervoor. Dit heeft afgelopen week geresulteerd in de succesvolle plaatsing van Jubilee Place 2020-1.

Onder het merk Tulp Hypotheken is Tulp Group sinds mei 2018 actief in de Nederlandse hypotheekmarkt voor consumenten. Met haar funding-partners TwentyFour Asset Management en NatWest Markets heeft Tulp Group in 2019 haar eerste securitisatie geplaatst. Nu is begin november de tweede succesvolle securitisatie geplaatst: Tulip Mortgage Funding 2020-1 in samenwerking met HSBC en BNP Paribas.

Directeur van Tulp Group Pierre de Vos: “Door in korte tijd onze tweede en derde securitisatie succesvol te plaatsen, bevestigen wij opnieuw dat Tulp Group een stabiel hypotheek-platform is. Dit uit zich ook in verhoogde interesse bij investeerders voor onze hypotheken.”

Over Tulp Group

Tulp Group is het moederbedrijf van De Nederlandse en van Tulp Hypotheken. Beide organisaties opereren gescheiden van elkaar met ieder een eigen identiteit.

De Nederlandse

De hypotheek van De Nederlandse is er voor de professionele vastgoedbelegger. De Nederlandse zet met snelle processen de nieuwe toon. Een renteaanbod volgt vaak al binnen 24 uur en complete dossiers worden binnen 72 uur beoordeeld. Verder kenmerkt De Nederlandse zich door uitstekende voorwaarden tegen een scherpe rente. De maximale verstrekking is 80% van de marktwaarde in verhuurde staat. Met de mogelijkheid om annuïtair af te lossen over maximaal 35 jaar, worden de maandlasten zeer laag. Tevens kent De Nederlandse een driemaands-variabele rente en de mogelijkheid tot een bouwdepot.

Over Tulp Hypotheken

Tulp Hypotheken richt zich op de consumentenmarkt en kiest er bewust voor om samen te werken met professionele hypotheekadviseurs. De afhandeling en servicing vindt plaats bij diverse servicers of via Stater, waarbij Tulp Hypotheken binnen 24 uur het finaal akkoord afgeeft.

5/5 - (3 stemmen)

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl