Fase 3 start in Kreken van Nibbeland Zuidland: laatste 30 woningen

Fase 3 start in Kreken van Nibbeland Zuidland: laatste 30 woningen

Wethouder Christel Mourik van de gemeente Nissewaard heeft samen met de eerste kopers het startsein gegeven voor de bouw van 30 woningen in Kreken van Nibbeland. Hier wordt een gevarieerd aanbod van vrijstaande woningen, verschillende tweekappers en rijwoningen gerealiseerd. Fase 3 is de laatste fase van de Kreken van Nibbeland.

Diversiteit aan woningen

Wethouder Christel Mourik is enthousiast over de ontwikkeling in Kreken van Nibbeland: “Onze inwoners wonen, werken en recreëren met tevredenheid in Nissewaard en dat moet in de toekomst ook zo blijven. Daarom willen we onze inwoners ook de komende jaren een fijne leefomgeving bieden in een stad die in balans is. Diversiteit aan woningen is daar onderdeel van. De nieuwe woningen in Kreken van Nibbeland geven daar te volle invulling aan.”

Marcel Schipper, directeur van VolkerWessels Vastgoed, “We hebben hier in de afgelopen jaren met veel plezier een mooie woonwijk gerealiseerd. Wij hebben geluisterd naar de toekomstige bewoners, die hun wensen tijdens workshops hebben kenbaar gemaakt. Zo konden wij een prachtig appartementencomplex realiseren en een zeer divers aanbod van woningen in verschillende prijsklassen.”

Kreken van Nibbeland is een ontwikkeling van totaal 160 woningen. De bouw is in handen van VolkerWessels onderneming Kroon & De Koning.

Groene en waterrijke omgeving

Op korte afstand van Spijkenisse heeft VolkerWessels Vastgoed in Zuidland een prachtige woonwijk ontwikkeld. Door het gevarieerde woningaanbod is er voor ieder wat wils. De verschillende woningen – van royale vrijstaande woningen tot karakteristieke parkrijwoningen – staan op ruime kavels in een prachtig gebied en bieden veel comfort. Ze hebben standaard vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping en zijn uitgerust met zonnepanelen op de daken. De groene en waterrijke omgeving is perfect om te spelen, wandelen en te genieten in de buitenlucht.

Bewoners denken mee
Veel mensen in het dorp en de nabije omgeving missen variatie in het woningaanbod. Ze willen het liefst doorstromen, bijvoorbeeld van hun rijwoning naar een hoekwoning met garage of naar een vrijstaande woning. Deze woonwensen zijn bij Kreken van Nibbeland meegenomen in het stedenbouwkundig plan en in de woningontwerpen. Het resultaat is een mooi ingericht plan met een veelzijdig woningaanbod, waarin veel aandacht is besteed aan de aansluiting op de mooi aangelegde openbare ruimte.

1/5 - (1 stemmen)
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl