Op de hoogte van nieuwe projecten in Waddinxveen? Klik hier!

Nieuw Centrum Waddinxveen - Appartementengebouw 7-3

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Nieuw Centrum Waddinxveen - Appartementengebouw 7-3
aantal koopwoningen 1
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 193.000 - € 252.000
oppervlakte 85 - 104 m²
aantal kamers 3 - 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar a.s.r. vastgoed ontwikkeling
makelaar De Pater Makelaardij
tweede makelaar Lafeber Makelaardij
gemeente Waddinxveen

Informatie

In Waddinxveen wordt het nieuwbouwproject Nieuw Centrum Waddinxveen - Appartementengebouw 7-3 gerealiseerd. Dit is in de wijk Wijk 04. Dit project omvat slechts 1 te koop staande appartement.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 193.000 tot € 252.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 85 tot ca. 104 vierkante meter.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar De Pater Makelaardij in Waddinxveen. U kunt ook terecht bij makelaar Lafeber Makelaardij.

Andere nieuwbouwprojecten in Waddinxveen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Waddinxveen

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 1 woning beschikbaar
Prijs van Euro 193.000 tot Euro 252.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
1Optie010403€ 243.000v.o.n. 

Type: Appartementengebouw 7-3
Op een heerlijke plek vlak bij groen en gezelligheid van Nieuw Centrum Waddinxveen ligt appartementengebouw 7-3 met drie woonlagen aan het Tussenzicht. Hierin worden 15 driekamerappartementen gerealiseerd met afmetingen variërend van circa 85 m2 tot 105 m2. Alle appartementen hebben een buitenruimte, afhankelijk van de ligging, aan de kant van Tussenzicht, Onderlangs of Binnendoor. Diverse appartementen zijn gelegen aan de sfeervol ingerichte binnentuin. De entree van het gebouw ligt aan Tussenzicht.

De appartementen beschikken over een woonkamer van circa 35 m2 tot 50 m2 met een open keuken. Hierin zijn de voorzieningen om uw keuken te plaatsen al getroffen. De woning wordt opgeleverd inclusief een ingerichte badkamer met wastafel en douche, een separaat toilet met fonteintje en een aparte kamer, die tevens geschikt is als extra bergruimte, met aansluitingen voor uw wasmachine en wasdroger.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Nieuw Centrum Waddinxveen
Stedelijk wonen in een landelijke omgeving. Het nieuwe centrum van Waddinxveen is een echte ontmoetingsplaats geworden voor jong en oud waar je nu al kunt wonen. Centrum Waddinxveen ligt centraal, slechts een half uur verwijderd van Utrecht, Den Haag en Rotterdam met de auto of de trein. 

Een dynamisch en levendig gebied met gezellige pleinen, groen naast de deur en alle voorzieningen van Winkelcentrum Gouweplein binnen handbereik. 

Het is er allemaal: gezellige horeca, kledingwinkels, verswinkels, supermarkten en kleine boetiekjes. Vanaf je woning bereik je met de lift het winkelgebied en de parkeergarage. Met Cultuurhuys de Kroon waarin o.a. een theater en bibliotheek de Groene Venen gevestigd zijn, de weekmarkt iedere vrijdag, is het voorzieningen niveau hoog. 

Er is een ruim aanbod woningen voor singles, starters en gezinnen: royale appartementen grenzend aan schitterend ingerichte binnentuinen en of sfeervolle pleinen. Maar hier kunt u ook met uw gezin wonen met keuze uit 2 of 4 verdiepingen tellende eengezinswoningen, waaronder ook 10 grondgebonden woningen. 

De woningen zijn per direct leverbaar. Voor meer informatie en openingstijden verkoopkantoor: www.centrumwaddinxveen.nl/contact

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?