24 startersappartementen in Goudse wijk Middenwillens

24 startersappartementen in Goudse wijk Middenwillens

Met het nieuwe appartementengebouw in de Goudse wijk Middenwillens speelt woningcorporatie Woonpartners Midden-Holland in op de grote behoefte aan woningen voor jonge starters. Het complex telt 24 tweekamerappartementen. De helft daarvan is toegewezen aan huurders die werken in de zorg, het onderwijs en bij de politie. Het project is ontwikkeld door Janssen de Jong Projectontwikkeling en gebouwd door bouwonderneming Stout.

Woonpartners-directeur-bestuurder René Mascini kijkt terug op een in elk opzicht zeer geslaagd project. “Ik ben zeer content met het mooie ontwerp van Venster Architekten en over de snelle en soepele wijze waarop het complex tot stand is gekomen.” Met Janssen de Jong had Woonpartners al eerder naar volle tevredenheid samengewerkt bij de ontwikkeling van 58 huurwoningen in de wijk Westergouwe. “We hadden er dan ook alle vertrouwen in dat ook dit project naar tevredenheid zou verlopen.”

Dat vertrouwen is volledig waargemaakt. Het complex werd keurig binnen tijd en budget en gebrekenvrij opgeleverd. Ook de samenwerking in het project verliep zeer plezierig. Mascini: “Ik vind Janssen de Jong een goed bedrijf met jonge, gemotiveerde mensen op alle niveaus, die zich echt betrokken voelen bij hun eigen plannen. De samenwerking smaakt echt naar meer. En ik hoop dan ook dat we dit nog vaker kunnen doen. Bijvoorbeeld in de volgende fase van de wijk Westergouwe.”

Rate this post
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl