Start bouw Park Waterrijk Zuid

Start bouw Park Waterrijk Zuid

Dinsdag 23 juli heeft de officiële start van de bouw van 12 woningen in Park Waterrijk in Hekelingen plaatsgevonden. Wethouder Martijn Hamerslag van de gemeente Nissewaard sloeg samen met de toekomstig bewoner Daan (5 jaar) de officiële paal van het project. Ter gelegenheid van deze gebeurtenis overhandigde Stevast Baas & Groen een cheque aan non-profitorganisatie ZOA.

Park Waterrijk Zuid bestaat uit 12 royale woningen, verdeeld over 10 vrijstaande woningen en 2 twee-onder-één-kapwoningen. Bijzonder aan het project is de ligging: aan de groene rand van het dorp, nabij uitgestrekte polders en schitterende natuur. Met aan de ene kant het rustige dorp Hekelingen, en aan de andere kant de groene polders van Nissewaard en het Spui, met zijn fraaie oevernatuur.

Alle woningen in Park Waterrijk Zuid zijn energieneutraal. Naast dat deze (natuurlijk) gasloos zijn, zijn de woningen ook voorzien van onder andere een bodemwarmtepomp, zonnepanelen, driedubbele beglazing en balansventilatie. Zo zijn deze woningen helemaal klaar voor de toekomst.

In het kader van deze feestelijke gebeurtenis heeft Stevast Baas & Groen een donatie gedaan aan ZOA. Deze non-profitorganisatie helpt mensen die als gevolg van een gewapend conflict of natuurramp hun huis zijn kwijtgeraakt. Mede met het geld dat door Stevast Baas & Groen wordt geschonken kan ZOA woningen op Lombok, Indonesië bouwen.

Rate this post
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl