Start realisatie project De Rentmeester

Start realisatie project De Rentmeester

Na een lange aanloop wordt er vanaf aankomende week gestart met het project De Rentmeester in hartje Naaldwijk. Het nieuwbouwproject komt tussen de Secretaris Verhoeffweg en winkelcentrum De Tuinen en bestaat uit een mix van wonen en winkelen: 47 appartementen en een Jumbo Foodmarkt, waar foodbeleving centraal staat.

Ondertekening overeenkomst

Nadat eind augustus 2019 het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning onherroepelijk zijn geworden, zijn direct de voorbereidende werkzaamheden gestart. Vanaf nu gaan de werkzaamheden ook op de locatie zichtbaar worden. Projectontwikkelaar Samen Ontwikkelen Westland B.V. heeft hiervoor de overeenkomsten ondertekend met Slavenburg Bouw, onderdeel van de Adriaan van Erk Groep. Daarmee is de start van de realisatie een feit en is de verwachting dat de oplevering van het complex in de tweede helft van 2022 kan plaatsvinden. “De aanlooptijd van dit project is ontzettend lang geweest, maar wij zijn erg verheugd om met zo’n ervaren bouwpartner als Slavenburg Bouw De Rentmeester te gaan realiseren’’ aldus Edward Koornneef van Samen Ontwikkelen Westland B.V.

Appartementen

Deze zomer zijn de 31 koopappartementen van De Rentmeester in de verkoop gegaan. Het woningaanbod bestaat uit een mix van woningtypes. Naast de diversiteit in oppervlakte, heeft de koper ook keuze in afwerkingsniveau en zijn er zelfs appartementen met een privé tuin. De verkoop verloopt voorspoedig; er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Voor het meest actuele aanbod kan contact worden opgenomen met Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars.

Jumbo Foodmarkt

Op de begane grond van De Rentmeester komt een Jumbo Foodmarkt, waardoor Naaldwijk straks een foodbelevenis rijker is. Naast de dagelijkse boodschappen kan men bij de Jumbo Foodmarkt terecht voor 100% vers en gezond eten tegen de allerlaagste prijs. Zo staan bakkers, slagers, kaasspecialisten en koks iedere dag klaar om vanuit de verschillende wereldkeukens lekkere, verse maaltijden te bereiden. Denk aan rijk belegde La Place broodjes, sapjes, salades, wokgerechten, sushi van vers gestoomde rijst en pizza’s die gebakken worden in traditionele steenovens. De klant kan kiezen om deze verse gerechten kant-en-klaar mee te nemen of te nuttigen in het Jumbo Foodcafé, waar men ook terecht kan voor een kop koffie met wat lekkers.

Rate this post

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl