Bouw van twee nieuwbouwprojecten in Ridderkerk gestart

Bouw van twee nieuwbouwprojecten in Ridderkerk gestart

Op woensdag 9 september gaven projectontwikkelaar Herkon en Bouwonderneming Stout het startschot voor de realisatie van twee nieuwbouwprojecten in Ridderkerk. Voor zowel het appartementencomplex Riederkercke als de 1e fase van de woningen Waterrijk zijn de bouwwerkzaamheden gestart. Om dit moment te vieren sloeg wethouder Marco Oosterwijk achtereenvolgens op de twee bouwlocaties de symbolische 1e paal.

Het appartementencomplex Riederkercke is gelegen op de hoek van de Kievitsweg en de Stadhouderslaan. Het duurzame appartementencomplex gaat onderdak bieden aan 11 luxe en ruime vierkamerappartementen. Het project Waterrijk is de jongste uitbreiding in de wijk ’t Zand en wordt gefaseerd gebouwd. Deze 1e fase bestaat uit 37 eengezinswoningen. Beide projecten worden naar verwachting in het derde kwartaal van 2021 opgeleverd aan de nieuwe bewoners. De appartementen van Riederkercke en de eengezinswoningen van Waterrijk zijn allemaal verkocht. Binnen Waterrijk volgt nog een 2e fase met 58 appartementen, hiervan is de voorverkoop gestart.

Jan Martinu (projectmanager Herkon): ‘Ik ben heel trots dat we met de bouw van twee nieuwe projecten in Ridderkerk zijn gestart. Beide projecten zijn ontwikkeld vanuit het oogpunt van de toekomstige bewoners, het milieu en de natuur en zijn daarmee een kwalitatieve aanvulling op het woonaanbod in Ridderkerk’.

Rate this post

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl