Brookland breidt portefeuille uit met plan De Nachtegaal in Spijkenisse

Brookland breidt portefeuille uit met plan De Nachtegaal in Spijkenisse

Brookland en projectontwikkelaar Herkon B.V. hebben de koopovereenkomst getekend voor De Nachtegaal in Spijkenisse. Het duurzame appartementengebouw wordt gerealiseerd op de voormalige locatie van basisschool De Nachtegaal en ligt op loopafstand van het centrum. Het kleinschalige complex bestaat uit twee gebouwen met in totaal 39 driekamerappartementen. Brookland gaat de appartementen aanbieden als huurwoningen in het middenhuursegment.

Brookland is een familiebedrijf dat zich bezig houdt met het ontwikkelen en beleggen in nieuwe winkelcentra, wooncomplexen en parkeergarages. Deze complexen bevinden zich voornamelijk in de Randstad. Hierbij is het uitgangspunt dat de wooncomplexen dichtbij voorzieningen als openbaar vervoer, uitvalswegen winkels en culturele voorzieningen gelegen zijn. Bernjan Faber, algemeen manager van Brookland: “Wij zijn bijzonder blij met de aankoop van het project De Nachtegaal. Het complex, ontwikkeld door Herkon, voldoet volledig aan onze beleggingscriteria qua ligging en oppervlakte en is een mooie aanvulling op onze portefeuille. Er is een enorm grote behoefte aan middeldure huurwoningen in Spijkenisse en feitelijk in heel Nederland en wij willen de consument hier dan ook in voorzien”.

Architectenbureau Ziggurat is verantwoordelijk voor het ontwerp van het complex. De bouw komt in handen van Bouwonderneming Stout. De start van de bouw staat gepland voor 1e kwartaal 2021 en de verwachting is dat het plan begin 2022 gereed zal zijn. De verhuur zal circa 5 maanden voor oplevering aanvangen, tot aan die tijd kunnen geïnteresseerden zich aanmelden via info@brookland.nl.

Rate this post

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl