AM overhandigt AED aan V.v.E’s van nieuwbouwproject Euryza in Zwijndrecht

AM overhandigt AED aan V.v.E’s van nieuwbouwproject Euryza in Zwijndrecht

Drie vertegenwoordigers van de V.v.E’s van de appartementengebouwen Rietvink, Rozenburg en Landzigt van woongebied Euryza in Zwijndrecht hebben een AED ontvangen uit handen van André Attasio, verkoopmanager van gebiedsontwikkelaar AM. Namens de V.v.E’s waren vertegenwoordigd mevrouw Els Turner van V.v.E Rietvink, Arie de Graaff van V.v.E. Rozenburg en de heer Ruud Brouwer van V.v.E. Landzigt. De uitreiking gaat gepaard met een bijhorende cursus voor een aantal leden van de V.v.E hoe de AED moet worden gebruikt.

Op de foto staan de drie afgevaardigden van de betrokken V.v.E.’s en gebiedsontwikkelaar AM, v.l.n.r.: Andre Attasio, verkoopmanager gebiedsontwikkelaar AM, Els Turner V.v.E Rietvink, Arie de Graaff V.v.E Rozenburg, Ruud Brouwer V.v.E Landzigt.

Gezondheid staat hoog in het vaandel bij AM

Gebiedsontwikkelaar AM is vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid om gezondheid te bevorderen vorig jaar ambassadeur geworden van de missie van de Hartstichting om samen met de vastgoedsector Nederland hartveiliger te maken. AM plaatst in haar nieuwbouwprojecten automatische externe defibrillators (AED’s) en is hiermee de eerste gebiedsontwikkelaar die wil bijdragen aan het tot stand brengen van een landelijk dekkend AED-netwerk van 24/7 geregistreerde AED’s.

Woongebied Euryza

De eerste fase van Euryza ging in 2017 van start met de realisatie van twee appartementengebouwen: Landzigt en Rietvink. Deze zijn vernoemd naar twee van de vele rijstpelmolens die vroeger in en rond Zwijndrecht stonden. Niet veel later volgde appartementengebouw Rozenburg. In 2020 kwam deelgebied De Eendracht succesvol op de markt, bestaande uit 15 duurzame eengezinswoningen en drie beneden/bovenwoningen rondom een woonhof. Het private binnenterrein biedt naast parkeerruimte ook veel groen en plekken voor spelen en ontmoeting. Beweging wordt gestimuleerd met onder meer de aanleg van autovrije wandelpaden.

AM is verantwoordelijk voor de integrale gebiedskwaliteit van Euryza, inclusief de inrichting van de openbare ruimte. Centraal in het gebied ligt het Euryzaplein, in de as van het centrum van Zwijndrecht richting de Kerk van Dordrecht. Op het plein komen horecavoorzieningen en in het verlengde hiervan vormt een grote trap de verbinding tussen de hoge en de lage kade; een uitnodigende plek om langs het water te verblijven en te genieten van de levendige binnenvaart.

In 2020 is het startsein gegeven voor de bouw van het woongebied Eendracht, welke na Rietvink, Landzigt en Rozenburg het vierde project van AM is, dat op deze locatie is gerealiseerd. Deze woningen zijn energieneutraal.

AM thema ‘Gelukkig leven’

De ontwikkeling van woongebied Euryza past naadloos in het streven van AM om gebieden te creëren waar mensen gelukkig kunnen leven. Euryza staat voor comfortabel, toekomstbestendig wonen in een aantrekkelijke woonomgeving. De woningen en appartementen beschikken over riante woonkamers en voldoende buitenruimte en zijn kwalitatief hoogwaardig afgewerkt. De nabijheid van het water geeft een vrij gevoel en de appartementen hebben een fraai uitzicht op Dordrecht. Het achterliggende terrein krijgt een parkachtige setting en er zijn diverse autovrije wandelpromenades op de Euryza-locatie.

Huis kopen Zwijndrecht

Rate this post

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl