Op de hoogte van nieuwe projecten in Papendrecht? Klik hier!

De Hooght fase 3 - Inge

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project De Hooght fase 3 - Inge
aantal koopwoningen 4
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 248.000 - € 248.000
oppervlakte 109 - 109 m²
perceeloppervlakte 125 - 125 m²
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Vorm Ontwikkeling B.V.
makelaar Waltmann & Co. Makelaars
gemeente Papendrecht

Informatie

Het nieuwbouwproject De Hooght fase 3 - Inge wordt gebouwd in de plaats Papendrecht. Dit project bevindt zich in de wijk Papendrecht. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 4 te koop staande hoekwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 248.000 tot € 248.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 109 tot ca. 109 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen staan op een perceel van 125 tot 125 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Waltmann & Co. Makelaars in Papendrecht.

Andere nieuwbouwprojecten in Papendrecht kunt u hier vinden: Nieuwbouw Papendrecht

Woningen
1 van 4 woningen beschikbaar
Prijs Euro 248.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
339Optie12510904€ 248.000v.o.n. 
Achtertuin, Voortuin, SWK

Type: Inge
Type Inge heeft een breedte van 5,10 meter en een diepte van ruim 9,50 meter. Je hebt standaard drie ruime slaapkamers en ook op de zolder kun je gemakkelijk een extra slaapkamer realiseren. Je hebt een compleet uitgevoerde badkamer,
inclusief sanitair. 
Even een blokje om, een uurtje vissen of met de rubberboot op pad? Het Vijverpark ligt direct aan de overkant.

Ieder VORMHuis biedt veel mogelijkheden om tot een individuele en unieke woonbeleving te komen, zowel in de uitstraling als de binnenruimten. Kijk samen met de nieuwbouwadviseurs van VORM naar de mogelijkheden van Inge en laat je eigen woondroom uitkomen.

Project: De Hooght fase 3
Wonen zoals wonen bedoeld is. Dat is wonen in De Hooght. In De Hooght woon je overal dichtbij. Op loopafstand van het centrum van Papendrecht heb je alles binnen handbereik. Werken, recreëren, winkelen en ontspannen in een groene, dynamische omgeving.

Je komt thuis in een huis dat je omarmt. Je hebt doelbewust gekozen voor het gezicht van je huis. Kies je huis, kies je gevel, kies je binnenindeling. Maak je huis uniek en compleet individueel en voel de warmte van De Hooght.

De woningen in fase 1 en 2 zijn opgeleverd. Het sportcentrum is in gebruik genomen. De Hooght krijgt steeds meer VORM en wordt steeds aantrekkelijker!

Als koper van een VORMhuis in De Hooght profiteer je van alle voordelen van het VORM Ruim Leven-programma. Met dit alles daalt je maandelijkse woonlast aanzienlijk.

Wonen in De Hooght is haalbaarder en betaalbaarder dan je denkt.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?