Op de hoogte van nieuwe projecten in Zaltbommel? Klik hier!

Wonen in Zuilichem - Eengezinswoning

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Wonen in Zuilichem - Eengezinswoning
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 215.000 - € 215.000
oppervlakte 99 - 99 m²
perceeloppervlakte 203 - 203 m²
inhoud 376 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar BM projectontwikkeling B.V.
makelaar Van Kessel & Smit - Woningmakelaardij
tweede makelaar Moolenaar Makelaardij
gemeente Zaltbommel

Informatie

In Zuilichem (gemeente Zaltbommel) wordt het nieuwbouwproject Wonen in Zuilichem - Eengezinswoning gerealiseerd. Dit is in de wijk Brakel. Dit project omvat slechts 2 te koop staande hoekwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 215.000 tot € 215.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 99 tot ca. 99 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen worden gebouwd op een perceel van 203 tot 203 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Van Kessel & Smit - Woningmakelaardij in Zaltbommel. U kunt ook terecht bij makelaar Moolenaar Makelaardij.

Andere nieuwbouwprojecten in Zaltbommel kunt u hier vinden: Nieuwbouw Zaltbommel

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 215.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
5Optie203993764€ 215.000v.o.n. 

Type: Eengezinswoning
Of je nu een starter bent of een jong gezin met kinderen, deze woningen hebben standaard een ruime woonkamer, 3 slaapkamers en een badkamer op de verdieping en een vaste trap naar zolder, alwaar optioneel een 4e slaapkamer gemaakt kan worden. De rij bestaat uit tussenwoningen en hoekwoningen met een zeer divers gevelbeeld.

De woningen bieden verrassend veel vierkante meters woonplezier tegen aantrekkelijke prijzen. De tuinen zijn standaard voorzien van een houten berging en bieden volop privacy. De hoekwoningen worden daarnaast voorzien van een afscheiding met het openbaar gebied in de vorm van een gaashekwerk met hedera en hebben een oprit naast de woning.

Optioneel kan de woning uitgebreid worden met uitbouwen en dakkapellen. In het kopers keuzetraject wordt u daarnaast de mogelijkheid geboden de woning volledig aan uw eigen woonwensen aan te passen. Alle woningen worden bovendien standaard compleet uitgevoerd met een badkamer en toilet met luxe sanitair van Sphinx en grootformaat tegelwerk.
Door de toepassing van een duurzaam verwarmings- en ventilatiesysteem en vloerverwarming op de begane grond hebben de woningen een comfortabel binnenklimaat en een laag energieverbruik dat resulteert in lage energiekosten.

De woningen beschikken ook over een leuke voortuin die wordt begrensd door een lage, groene haag. Dit benadrukt de natuurlijke uitstraling van het plan. Verder is de straat aan de voorzijde autoluw en is er op de kop van het plan voorzien in voldoende openbare parkeerplaatsen.


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Wonen in Zuilichem
Wilt u een heerlijk nieuw, duurzaam en comfortabel huis met een zonnige achtertuin? Dan bent u van harte uitgenodigd om deze stijlvolle eengezinswoningen en tweekappers in dit nieuwbouwplan in Zuilichem te komen ontdekken. De woningen bieden verrassend veel vierkante meters woonplezier tegen aantrekkelijke prijzen!
Bij de ontwikkeling van dit project is hoog ingezet op betaalbaar wonen; in aanschaf én onderhoud. Met praktische, duurzame woningen op ruime kavels. Er is gezocht naar een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. De woningen zijn dan ook zorgvuldig door de architect vormgegeven waarbij de woningen zo zijn ontworpen dat ze passend zijn in hun omgeving. 

Alle woningen zijn zeer ruim te noemen en worden standaard netjes en comfortabel uitgerust. Zo is er standaard voorzien in Sphinx sanitair, groot formaat tegelwerk en worden de woningen standaard voorzien van vloerverwarming op de begane grond. 

De woningen hebben zonnige tuinen en zijn voorzien van drie slaapkamers, een badkamer, een vrij indeelbare zolder en zijn standaard al voorzien van een garage (bij 2-onder-1-kapwoning) of een berging in de tuin (bij eengezinswoning). Al met al zeer nette en complete woningen dus!

Bij de bouw van deze nieuwe woningen wordt veel aandacht besteed aan het milieu en energiebesparende maatregelen. 
De toepassing van hoogwaardige isolatiematerialen en een uitgekiend verwarming- en ventilatiesysteem zorgen voor een behaaglijk en comfortabel binnenklimaat. De woningen worden daarnaast standaard al uitgevoerd met extra zonnepanelen op het dak. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Woonlasten bestaan namelijk voor een belangrijk deel uit energiekosten. Voor de koper is het dan ook belangrijk om te weten hoe energiezuinig de toekomstige woning is. Alle slimme en duurzame oplossingen bij elkaar zorgen ervoor dat deze nieuwe woningen zullen voldoen aan een energieprestatie die gelijk staat aan energielabel A.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?