Vastgoedjournaal ontwikkelt nieuw product: Vind Je Vastgoedfinancier

Vastgoedjournaal ontwikkelt nieuw product: Vind Je Vastgoedfinancier

Het online platform voor de vastgoedsector Vastgoedjournaal heeft recent een nieuwe tool geïntroduceerd: Vind Je Vastgoedfinancier. Het innovatieve register geeft een mooi overzicht van intermediairs en financiers die actief zijn op de Nederlandse vastgoedmarkt.

In de vergelijker zijn zowel onafhankelijke adviseurs als aanbieders van vastgoedfinancieringen te vinden die verschillende onderpanden en marktsegmenten bedienen, zoals de verhuurhypotheek voor appartementen en woningen, vastgoedhypotheek, bedrijfspandhypotheek en andere oplossingen voor de financiering van vastgoed. Er kan bijvoorbeeld worden gefilterd op gewenst bedrag en soort objecten zoals, horeca, zorgvastgoed, beleggingswoningen, transformatieproject en nieuwbouw.

Met behulp van een korte introductie op de dynamische bedrijfsprofielen wordt in één oogopslag duidelijk welke partij welke financiële oplossingen in huis heeft. En met één klik op de knop wordt de gebruiker van de tool vervolgens doorgelinkt naar de website van deze aanbieder of adviseur. De financiers geven aan voor wat voor financiering zij te benaderen zijn en de intermediairs geven aan voor welke diensten zij in de markt zijn. De profiel worden namelijk aangepast naar de marktomstandigheden of financieringsoplossingen die worden aangeboden en/of geadviseerd.

Deelnemer Sidney van den Bergh, Commercieel Directeur van ING REF NeXt over het nieuwe initiatief van Vastgoedjournaal: “Klanten verkennen steeds weer nieuwe mogelijkheden om hun vastgoed te financieren. We willen als ING actueel zijn en daarom omarmen we nieuwe kanalen. Dus ook de nieuwe initiatieven zoals ‘Vind Je Vastgoedfinancier’ van Vastgoedjournaal, dat wij kennen als een professioneel nieuwsplatform met toegevoerde waarde voor de markt.”

Carlo van der Weg, Algemeen Directeur bij Credion, zegt hierover: “Vind Je Vastgoedfinancier brengt de actieve partijen binnen het financieringslandschap overzichtelijk in beeld. Dat juichen wij als Credion toe, omdat iedereen bij transparantie gebaat is.”

5/5 - (1 stemmen)

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl