Start bouw 1e fase Park Waterrijk

Start bouw 1e fase Park Waterrijk

Op 17 december is de start bouw van de 1e fase van Park Waterrijk feestelijk ingeleid. Wethouder van der Schaaf beklom de heimachine om onder toeziend oog van wethouder Mourik de eerste paal te slaan.

Het vervolg van deze feestelijke gebeurtenis vond plaats in het dorpshuis in Hekelingen, waar de glazen klaarstonden om te toasten op een voorspoedige bouwperiode. De nieuwe eigenaren van de 18 te bouwen woningen konden kennis maken met hun toekomstige buren.

Stevast Baas & Groen heeft een waardecheque weggegeven aan een afgevaardigde van ZOA voor het bouwen van 3 woningen voor kwetsbare vrouwen in Burundi.

Fase 1 van dit project bestaat uit 18 woningen in wel 6 verschillende woningtypen, welke allemaal aan het water gelegen zijn. Deze verschillende type woningen zijn tot stand gekomen na inventarisatie van de woonwensen van geïnteresseerden. Hierdoor zijn alle woningen uniek en is geen huis hetzelfde.

Slapen en wonen op de begane grond, ruimte voor ouders in huis, diverse opties om het huis uit te breiden en wel of geen garage. Het kan allemaal in Park Waterrijk!

Naar verwachting zullen de woningen voor de kerst in 2016 worden opgeleverd

Rate this post
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl