Op de hoogte van nieuwe projecten in Capelle aan den IJssel? Klik hier!

Couwenhoek, Capelle aan den IJssel - Rijwoningen

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Couwenhoek, Capelle aan den IJssel - Rijwoningen
aantal koopwoningen 14
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 296.900 - € 296.900
oppervlakte 125 - 125 m²
perceeloppervlakte 137 - 137 m²
inhoud 337 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Heijmans Vastgoed West
makelaar Ooms makelaars IJssel en Lekstreek B.V.
gemeente Capelle aan den IJssel

Informatie

In Capelle aan den IJssel wordt het nieuwbouwproject Couwenhoek, Capelle aan den IJssel - Rijwoningen gerealiseerd. Dit is in de wijk Oostgaarde-Zuid. Dit project omvat 14 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 296.900 tot € 296.900. De woningen hebben een oppervlak vanaf 125 tot ca. 125 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen worden gebouwd op een perceel van 137 tot 137 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Ooms makelaars IJssel en Lekstreek B.V. in Capelle aan den IJssel.

Andere nieuwbouwprojecten in Capelle aan den IJssel kunt u hier vinden: Nieuwbouw Capelle aan den IJssel

Woningen
1 van 14 woningen beschikbaar
Prijs Euro 296.900
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
17Optie1371253374€ 296.900v.o.n. 

Type: Rijwoningen
Door de praktische en ruime indeling bieden de rij- en hoekwoningen volop woonplezier en gemak!

De woonkamer heeft in basis al een oppervlakte van circa 37 m2. Optioneel kunt u nog kiezen voor een uitbreiding van de begane grond aan de achterzijde, waardoor u nóg meer leefruimte creëert. Aan de achterzijde zorgt de grote raampartij richting de tuin voor een heerlijk lichte woonkamer. De eveneens ruime keuken bevindt zich aan de voorkant van het huis. De hoekwoningen, met bouwnummers 15, 20, 37 en 44, hebben in de zijgevel in de keuken een prachtige raampartij die zorgt voor extra veel lichtinval.
 
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, de badkamer en de vaste trap naar de tweede verdieping. Hier treft u een ruime, multifunctionele open zolderverdieping met de opstelplaats voor de cv-installatie en de aansluiting voor uw wasmachine. Deze royale ruimte is uitstekend om te bouwen tot twee extra slaapkamers, wat het totaal op maar liefst 5 slaapkamers brengt.
 
De duurzaam gebouwde rij- en hoekwoningen zijn uitgevoerd met comfortabele vloerverwarming door het hele huis. De woningen zijn extra geïsoleerd, hebben zonnepanelen en SlimWonen huisautomatisering. Hiermee regelt u handig en snel met uw tablet of telefoon o.a. licht, verwarming en ander elektrische zaken in uw huis. Ook heeft de woning een hoogwaardig ventilatiesysteem op basis van mechanische ventilatie in combinatie met natuurlijke toevoer.
 
 
Eigenschappen
 
    Hoekwoning, Rijwoning
    125 - 183 m² woonoppervlakte
    130 - 295 m² kaveloppervlakte
    4 tot 8 kamers

Project: Couwenhoek, Capelle aan den IJssel
Couwenhoek is een wijk met ruimte, groen, water én een dorps gevoel. In de nieuwe wijk komen woningen voor jong en oud. Heeft u een jong gezin met een druk bestaan en bent u op zoek naar een ruime woning met een lekkere grote achtertuin voor de kinderen om te spelen? Of bent u op zoek naar een gelijkvloerse woning waar u de rest van uw leven kan blijven wonen? In Couwenhoek kunt u vinden wat bij u past.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?