Op de hoogte van nieuwe projecten in Capelle aan den IJssel? Klik hier!

Couwenhoek, Capelle aan den IJssel - Vrijstaande woningen

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Capelle aan den IJssel, project Couwenhoek, Capelle aan den IJssel - Vrijstaande woningen

Algemene informatie

naam project Couwenhoek, Capelle aan den IJssel - Vrijstaande woningen
aantal koopwoningen 3
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen vrijstaand
status in verkoop
koopprijs € 679.500 - € 679.500
oppervlakte 190 - 190 m²
perceeloppervlakte 470 - 470 m²
inhoud 429 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Heijmans Vastgoed West
makelaar Ooms makelaars IJssel en Lekstreek B.V.
gemeente Capelle aan den IJssel

Informatie

In Capelle aan den IJssel wordt het nieuwbouwproject Couwenhoek, Capelle aan den IJssel - Vrijstaande woningen gerealiseerd. Dit is in de wijk Oostgaarde-Zuid. Dit project omvat slechts 3 te koop staande vrijstaande huizen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 679.500 tot € 679.500. De woningen hebben een oppervlak vanaf 190 tot ca. 190 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 470 tot 470 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Ooms makelaars IJssel en Lekstreek B.V. in Capelle aan den IJssel.

Andere nieuwbouwprojecten in Capelle aan den IJssel kunt u hier vinden: Nieuwbouw Capelle aan den IJssel

Woningen
1 van 3 woningen beschikbaar
Prijs Euro 679.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
34Optie4701904294€ 679.500v.o.n. 

Type: Vrijstaande woningen
Vrijstaande woning
 
De vrijstaande woning in Couwenhoek is echt uniek te noemen, met een bijzonder uitgebreide begane grond. De architectuur is eigentijds maar kent ook traditionele elementen.
 
Met een woonoppervlakte vanaf 159 m² is dit een woning met heel veel ruimte en bovendien ook nog naar uw wensen uit te breiden en in te delen. Zo bestaat de mogelijkheid om extra leefruimte bij de woning te betrekken of door een extra slaap- en badkamer op de begane grond te realiseren.
 
Op de eerste verdieping heeft u drie ruime slaapkamers, een apart toilet en een badkamer. De tweede verdieping is een open zolder met de mogelijkheid om twee  extra slaapkamers te creëren. Ook kan hier een tweede badkamer worden gemaakt. Het sanitair voor de toiletten en de badkamer is zeer luxe en eventueel verder uit te breiden. 
 
Installatietechnisch voldoen deze woningen aan de laatste eisen op het gebied van duurzaamheid. De woning is uitgevoerd met comfortabele vloerverwarming door het hele huis. De woningen zijn extra geïsoleerd, hebben zonnepanelen en SlimWonen huisautomatisering. Hiermee kunt u snel en makkelijk met uw tablet of telefoon o.a. licht, verwarming en ander elektrische zaken in de woning regelen. Ook heeft de woning een hoogwaardig ventilatiesysteem op basis van mechanische ventilatie in combinatie met natuurlijke toevoer.
 
Eigenschappen
Vrijstaande woning
   159 m² woonoppervlakte
   423 - 595 m² kaveloppervlakte
   5 kamers

Project: Couwenhoek, Capelle aan den IJssel
Couwenhoek is een wijk met ruimte, groen, water én een dorps gevoel. In de nieuwe wijk komen woningen voor jong en oud. Heeft u een jong gezin met een druk bestaan en bent u op zoek naar een ruime woning met een lekkere grote achtertuin voor de kinderen om te spelen? Of bent u op zoek naar een gelijkvloerse woning waar u de rest van uw leven kan blijven wonen? In Couwenhoek kunt u vinden wat bij u past.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?