Op de hoogte van nieuwe projecten in Groningen? Klik hier!

Wonen in het Ebbingekwartier fase 6 - A1

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Wonen in het Ebbingekwartier fase 6 - A1
aantal koopwoningen 3
aantal beschikbaar 1
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 275.000 - € 275.000
oppervlakte 114 - 114 m²
perceeloppervlakte 81 - 81 m²
aantal kamers 1

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Utrecht & Noordoost
makelaar Thuis Nieuwbouwmakelaars
tweede makelaar Pandomo Makelaars
gemeente Groningen

Informatie

Het nieuwbouwproject Wonen in het Ebbingekwartier fase 6 - A1 wordt gebouwd in de plaats Groningen. Dit project bevindt zich in de wijk Binnenstad. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 3 te koop staande hoekwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 275.000 tot € 275.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 114 tot ca. 114 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen staan op een perceel van 81 tot 81 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Thuis Nieuwbouwmakelaars in Groningen of bij de makelaar Pandomo Makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Groningen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Groningen

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 3 woningen beschikbaar
Prijs Euro 275.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
48Te Koop8111401€ 275.000v.o.n. 

Type: A1
Het Ebbingekwartier, ook wel CiBoGa-terrein genoemd, is een bijzonder woongebied in Groningen. Het komt namelijk zelden voor dat er aan de rand van een historisch stadscentrum nieuwbouw woningen worden gebouwd. Op loopafstand van de binnenstad in een vriendelijke , autoluwe omgeving, biedt deze nieuwe fase veel diversiteit in aanbod en prijs. De woningen zijn voorzien van rijk gedetailleerd metselwerk in verschillende kleuren, vormen en hoogte. Kortom: een gevarieerd aanbod met voor elk wat wils.

Er worden veel verschillende type woningen aangeboden.
Type A1 heeft een extra raam, badkamerraam en dakraam en een zolder indeling.

De plattegrond/tekening van deze woning is als pdf achter het betreffende bouwnummer te downloaden. Wilt u meer weten over de nog beschikbare woningen? Neem gerust contact op met de betrokken makelaars.

Project: Wonen in het Ebbingekwartier fase 6
Het Ebbingekwartier, ook wel CiBoGa-terrein genoemd, is een bijzonder woongebied in Groningen. Het komt namelijk zelden voor dat er aan de rand van een historisch stadscentrum nieuwbouw woningen worden gebouwd. Op loopafstand van de binnenstad in een vriendelijke , autoluwe omgeving,  biedt deze nieuwe fase veel diversiteit in aanbod en prijs. De woningen zijn voorzien van rijk gedetailleerd metselwerk in verschillende kleuren, vormen en hoogte. Kortom: een  gevarieerd aanbod met voor elk wat wils.

Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?