Op de hoogte van nieuwe projecten in Groningen? Klik hier!

Wonen in het Ebbingekwartier fase 6 - B2

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Wonen in het Ebbingekwartier fase 6 - B2
aantal koopwoningen 1
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 207.500 - € 207.500
oppervlakte 101 - 101 m²
perceeloppervlakte 27 - 27 m²
aantal kamers 1

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Utrecht & Noordoost
makelaar Thuis Nieuwbouwmakelaars
tweede makelaar Pandomo Makelaars
gemeente Groningen

Informatie

In Groningen wordt het nieuwbouwproject Wonen in het Ebbingekwartier fase 6 - B2 gerealiseerd. Dit is in de wijk Binnenstad. Dit project omvat slechts 1 te koop staande hoekwoning.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 207.500 tot € 207.500. De woningen hebben een oppervlak vanaf 101 tot ca. 101 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen worden gebouwd op een perceel van 27 tot 27 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Thuis Nieuwbouwmakelaars in Groningen. U kunt ook terecht bij makelaar Pandomo Makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Groningen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Groningen

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 1 woning beschikbaar
Prijs Euro 207.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
19Optie2710101€ 207.500v.o.n. 

Type: B2
Het Ebbingekwartier, ook wel CiBoGa-terrein genoemd, is een bijzonder woongebied in Groningen. Het komt namelijk zelden voor dat er aan de rand van een historisch stadscentrum nieuwbouw woningen worden gebouwd. Op loopafstand van de binnenstad in een vriendelijke , autoluwe omgeving, biedt deze nieuwe fase veel diversiteit in aanbod en prijs. De woningen zijn voorzien van rijk gedetailleerd metselwerk in verschillende kleuren, vormen en hoogte. Kortom: een gevarieerd aanbod met voor elk wat wils.

Er worden veel verschillende type woningen aangeboden.
Deze woning is een 'special'

De plattegrond/tekening van deze woning is als pdf achter het betreffende bouwnummer te downloaden. Wilt u meer weten over de nog beschikbare woningen? Neem gerust contact op met de betrokken makelaars.

Project: Wonen in het Ebbingekwartier fase 6
Het Ebbingekwartier, ook wel CiBoGa-terrein genoemd, is een bijzonder woongebied in Groningen. Het komt namelijk zelden voor dat er aan de rand van een historisch stadscentrum nieuwbouw woningen worden gebouwd. Op loopafstand van de binnenstad in een vriendelijke , autoluwe omgeving,  biedt deze nieuwe fase veel diversiteit in aanbod en prijs. De woningen zijn voorzien van rijk gedetailleerd metselwerk in verschillende kleuren, vormen en hoogte. Kortom: een  gevarieerd aanbod met voor elk wat wils.

Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?