Op de hoogte van nieuwe projecten in Middelharnis? Klik hier!

DOCK187 fase 2 - Rijwoning type GR08

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Middelharnis, project DOCK187 fase 2 - Rijwoning type GR08

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project DOCK187 fase 2 - Rijwoning type GR08
aantal koopwoningen 6
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 239.950 - € 239.950
oppervlakte 119 - 119 m²
perceeloppervlakte 165 - 165 m²
inhoud 432 m³
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Bloklandhuizen
tweede projectontw. Gebroeders Blokland B.V.
makelaar van Alphen makelaardij
tweede makelaar Struijk & Struijk Makelaardij
gemeente Middelharnis

Informatie

In Middelharnis wordt het nieuwbouwproject DOCK187 fase 2 - Rijwoning type GR08 gerealiseerd. Dit is in de wijk Wijk 03 Middelharnis. Dit project omvat slechts 6 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 239.950 tot € 239.950. De woningen hebben een oppervlak vanaf 119 tot ca. 119 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen worden gebouwd op een perceel van 165 tot 165 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar van Alphen makelaardij in Middelharnis. U kunt ook terecht bij makelaar Struijk & Struijk Makelaardij.

Andere nieuwbouwprojecten in Middelharnis kunt u hier vinden: Nieuwbouw Middelharnis

Woningen
1 van 6 woningen beschikbaar
Prijs Euro 239.950
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
12Optie1651194323€ 239.950v.o.n. 
Woningborg,

Type: Rijwoning type GR08
De eerste gezinswoning waarbij we de opvallende dakkapellen zien met de historische kruiskozijnen en de fraaie detaillering die de zo bepalend zijn voor de uitstraling van de wijk. Toch onderscheidt deze woning zich vooral door de extra ruimte: de woning is een meter dieper, wat op alle verdiepingen doortelt. Niet in de laatste plaats op de zolderverdieping waar de dakkapel er bovendien direct een sfeervolle ruimte van maakt. Dat wordt vechten wie daar zijn (slaap)kamer krijgt!

Project: DOCK187 fase 2
In de nieuwe wijk DOCK187 word je in alle opzichten op je wenken bediend. Je leeft letterlijk aan de rand van de polder, maar hoeft nooit ver te gaan. Of je nu wilt sporten, wilt spelen, uit eten wilt gaan, van de natuur wilt genieten of - want dat kan natuurlijk ook gewoon in Middelharnis - even lekker een middagje wilt winkelen. Je staat immers in een mum van tijd in de gezellige winkelstraat aan ‘d’n Diek’ dat door zijn centrumfunctie eigenlijk alle winkels, bedrijven en voorzieningen heeft die je zo’n beetje kunt bedenken. En zou je net wat zoeken wat in Middelharnis niet te koop is? Dan woon je ook weer zo centraal dat je met de auto in een half uurtje in de grote stad bent!

Na de grote belangstelling voor de gezinswoningen in de eerste fase, gaat nu eindelijk IIDOCK187 in verkoop. Voor deze nieuwe reeks gezinswoningen liet de architect zich inspireren door het profiel van een kasteel, een landgoed aan het water. Een prachtig geheel, en tegelijkertijd is elke woning uniek en individueel ontworpen. Ook in deze fase heb je dan ook weer alle keus: van de ruime gezinswoningen tot ronduit monumentale hoekwoningen (ruimte voor 7 slaapkamers!) en verrassende poortwoningen met een volkomen vrije living op de eerste verdieping en een werkkamer beneden.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?