Op de hoogte van nieuwe projecten in Ridderkerk? Klik hier!

Kuyperhof fase 2 te Ridderkerk - Eengezinswoning Kuyperschool

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Kuyperhof fase 2 te Ridderkerk - Eengezinswoning Kuyperschool
aantal koopwoningen 3
aantal beschikbaar 1
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 396.500 - € 396.500
oppervlakte 182 - 182 m²
perceeloppervlakte 128 - 128 m²
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Leyten
makelaar Ridder Huizen Makelaardij o.z.
gemeente Ridderkerk

Informatie

Het nieuwbouwproject Kuyperhof fase 2 te Ridderkerk - Eengezinswoning Kuyperschool wordt gebouwd in de plaats Ridderkerk. Dit project bevindt zich in de wijk Centrum. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 3 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 396.500 tot € 396.500. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 182 tot ca. 182 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen staan op een perceel van 128 tot 128 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Ridder Huizen Makelaardij o.z. in Ridderkerk.

Andere nieuwbouwprojecten in Ridderkerk kunt u hier vinden: Nieuwbouw Ridderkerk

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 3 woningen beschikbaar
Prijs Euro 396.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
4Te Koop12818204€ 396.500v.o.n. 
Voortuin, Achtertuin,

Type: Eengezinswoning Kuyperschool
Op de locatie van de voormalige Kuyperschool wordt een rijtje met 5 eengezinswoningen gerealiseerd. Dit worden 5 bijzondere woningen omdat de architectuur is geïnspireerd op het ontwerp van de oude Kuyperschool. Belangrijke kenmerken worden een imposante dakkap die op het hoogste punt een hoogte heeft van ruim 6 meter, de getrapte voorgevel en diverse metselwerkverbanden. Daarnaast worden twee originele ornamenten uit de voormalige Kuyperschool weer in de voorgevel en een van de zijgevels van het blok geplaatst.
De woningen hebben qua buitenmaten een breedte van circa 6,0 m en een diepte van circa 10,2 m, de binnenmaten bedragen respectievelijk circa 5,7 en 9,4 m. De bouwnummers 3 en 4 (Tussenwoning Plus) hebben zelfs een diepte van circa 12,2 m (buitenmaat)/11,4 m (binnenmaat) waardoor de woningen bijzonder ruim zijn.
De woning heeft twee volledige lagen met een zeer ruime woonkamer met open keuken op de begane grond, standaard drie ruime slaapkamers en een complete badkamer op de 1e verdieping. De Tussenwoning Plus heeft hiernaast nog een extra bergruimte op de 1e  verdieping en een separaat 2de toilet.  Op de 2de verdieping kan vanwege de zeer ruime en hoge kap gemakkelijk een of meerdere extra (slaap)kamer(s) worden gerealiseerd, zeker met de optionele dakkapellen.
 
U heeft een eigen parkeerplaats (eigen grond) in de gemeenschappelijke parkeerkoffer, bouwnummer 1 heeft daarnaast een 2de parkeerplaats op het eigen terrein. Uw auto staat veilig en op slechts een steenworp afstand van uw huis geparkeerd. Ook worden langs de straat een aantal parkeerplaatsen gerealiseerd, zodat u een tweede auto dichtbij huis kunt parkeren. 
 • 2 woonlagen met een volwaardige 2e verdieping
 • Gebruiksoppervlakte van circa 132 m2  tot circa 182 m2
 • Bijzondere architectuur
 • Veel keuzemogelijkheden zoals een (extra) dakkapel en/of dakraam
 • Technische installaties op de 2de verdieping
 • Mogelijkheid tot creëren van extra kamers op 2de verdieping
 • Ruime woonkamer met open keuken (BG) en 3 ruime slaapkamers (1e verdieping)
 • Woning wordt geleverd Inclusief complete keuken ( kookklaar geïnstalleerd)
 • Woning wordt geleverd inclusief complete badkamer (douche, bad, twee wastafels en 2e toilet). Bouwnummers 3 en 4 hebben op de 1e een apart 2de toilet en een extra berging van ca. 6 m2
 • Parkeren op eigen parkeerplaats in afsluitbare parkeerkoffer
 • Eigen (fietsen)berging in de tuin
 • Ruime tuin
 • Gelegen in het centrum van Ridderkerk met veel voorzieningen op loopafstand


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Kuyperhof fase 2 te Ridderkerk
Kuyperhof fase 2 wordt midden in het centrum van Ridderkerk gerealiseerd met veel groen en water. Alle faciliteiten liggen binnen handbereik; openbaar vervoer, winkels en horeca bevinden zich op loopafstand. En met de auto bent u binnen enkele minuten op de hoofdweg richting de A15 of A16. Kuyperhof fase 2 bevindt zich net achter het Koningsplein en is in alle opzichten bijzonder te noemen; de verschillende woningtypen hebben ieder hun eigen charme. 18 ruime eengezinswoningen, 6 bijzondere tweekappers aan het water, 1 unieke vrijstaande woning en op de locatie waar voorheen de Kuyperschool stond worden vijf bijzondere woningen gerealiseerd met de architectuur die geïnspireerd is op het ontwerp van deze oude school!

De auto kunt u parkeren op uw eigen oprit of uw eigen parkeerplaats op het gemeenschappelijke parkeerterrein. Uw auto staat dus altijd veilig en slechts op steenworp afstand van uw huis geparkeerd!

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?