Op de hoogte van nieuwe projecten in Spijkenisse? Klik hier!

Het Land Spijkenisse fase 10 - Het Land type L

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Het Land Spijkenisse fase 10 - Het Land type L
aantal koopwoningen 4
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 274.500 - € 274.500
oppervlakte 142 - 142 m²
perceeloppervlakte 157 - 157 m²
inhoud 540 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Dura Vermeer Bouw Zuid West BV
makelaar TW3 Strategie Marketing Makelaardij bv
gemeente Spijkenisse

Informatie

Het nieuwbouwproject Het Land Spijkenisse fase 10 - Het Land type L wordt gebouwd in de plaats Spijkenisse. Dit project bevindt zich in de wijk De Elementen. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 4 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 274.500 tot € 274.500. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 142 tot ca. 142 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen staan op een perceel van 157 tot 157 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar TW3 Strategie Marketing Makelaardij bv in Rotterdam.

Andere nieuwbouwprojecten in Spijkenisse kunt u hier vinden: Nieuwbouw Spijkenisse

Woningen
1 van 4 woningen beschikbaar
Prijs Euro 274.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
295Optie1571425404€ 274.500v.o.n. 
Achtertuin, Voortuin

Type: Het Land type L
Een eengezinswoning waar woonwensen de ruimte krijgen

Zegt u eens eerlijk: hoe vaak ziet u eengezinswoningen die zo’n brede voorgevel hebben? Met maar liefst 6,00 meter krijgt ook een eengezinswoning meteen de allure die Het Land zo herkenbaar maakt! Het voordeel voor u is dat er binnen veel vloeroppervlakte beschikbaar is. En buiten niet te vergeten: met gemiddeld 170 vierkante meter heeft uw eengezinswoning al gauw een kwart meer grond dan gebruikelijk!

Het valt meteen op: zo’n heerlijke woonkamer waar uw XL-loungebank helemaal tot zijn recht komt, compleet met open keuken. Boven zijn de drie slaapkamers één voor één even groot. Of kiest u voor de indeling met een vierde slaapkamer? In de badkamer is niet alleen ruimte voor een douche, maar ook – probleemloos – voor een bad.

Op zolder is er de mogelijkheid een dakraam of dakkapel aan te brengen. Een handige oplossing, want daardoor kunt u er nóg een kamer realiseren. Standaard heeft u al een berging in de tuin. Fietsen, tuingereedschap of zonnestoelen: u heeft alles meteen bij de hand.
 
- Royale woonkamer met open keuken
- Drie slaapkamers op de eerste verdieping
- Badkamer voorzien van douche, wastafel en tweede wandcloset
- Vrij indeelbare zolderverdieping
- Een ruime berging in de tuin
- Brede kavels tot circa 210 m2

Project: Het Land Spijkenisse fase 10
Het Land is zo’n wijk die meteen vertrouwd aanvoelt. Hoe kan het ook anders: de architectuur lijkt zó weggelopen uit de jaren dertig van de vorige eeuw. Het is de stijl die nog altijd aanspreekt. In het oog springend door bouwkundige details als erkers, dakoverstekken en metselverbanden.

Ook in de opzet lijkt Het Land in Spijkenisse op zo’n wijk van vroeger. De straten zijn er breed, de voortuinen groot. Elke woning staat op een flinke kavel. Die flinke tuinen, in combinatie met het groen op straat, geeft de wijk een vriendelijk karakter.

Keer op keer is er veel belangstelling voor de fasen van Het Land. Geen twee fasen zijn gelijk. Subtiele details geeft elk woningtype een eigen identiteit. En door de veelheid van typen is iedereen welkom. Van een statige eengezinswoning tot de allure van een twee-onder-één-kap woning.

Het Land: Riante huizen met flinke tuinen, ruime plattegronden en de geliefde jaren dertig architetuur. Dáár wil ik wonen!

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?

nieuws uit Spijkenisse  

vr
02-09
SOR opent modelwoningen in Stadsplein in Spijkenisse