BAM Wonen voegt met Hof van Haag 49 duurzame woningen toe aan de wijk De Uithof in Den Haag

BAM Wonen voegt met Hof van Haag 49 duurzame woningen toe aan de wijk De Uithof in Den Haag

BAM Wonen ontwikkelt en bouwt 49 duurzame nieuwbouwwoningen in het project Hof van Haag in de groene wijk De Uithof in Den Haag. Het nieuwbouwproject bestaat uit een diversiteit aan luxe, ruime en energiezuinige herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Naar verwachting start de bouw in het derde kwartaal van 2021. De verkoop van de woningen start vrijdag 18 december.

De 49 woningen in jaren dertig en moderne architectuurstijl uit de BAM Wooncollectie hebben een woonoppervlak van circa 160 m2 tot ruim 170 m2. Er zijn diverse mogelijkheden om de woning uit te breiden en de indeling optimaal te laten aansluiten bij de woonwensen. De voortuinen zijn minimaal vijf meter diep en hebben, afhankelijk van het woningtype, één of twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De woningen hebben of een berging in de achtertuin of een garage. Een deel van de woningen grenst met de achtertuin aan het water.

Alle woningen worden standaard afgewerkt met badkamer en toilet. De woningen worden uitgerust met een lucht-water-warmtepomp met geïntegreerde boiler. Door deze installatie worden de woningen voorzien van warmte en warm tapwater. Daarnaast krijgen de woningen vloerverwarming en liggen er zonnepanelen op het dak. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor het wooncomfort van de toekomstige bewoners.

Projectnaam Hof van Haag

Het woord Hof is niet zomaar gekozen: wonen in Hof van Haag voelt straks als wonen in de groene achtertuin van Den Haag. Op de plaats waar nu de Haagse wijk De Uithof is gelegen, bevond zich lang geleden de buitenplaats (oftewel een buitenhof) van een cisterciënzer abdij voor nonnen. De abdij en de buitenhof zijn lang geleden verdwenen, maar wat blijft op deze prachtige locatie zijn het gevoel van ruimte en rust wat bewoners van Hof van Haag straks zullen ervaren.

De wijk De Uithof

De Uithof is een groene, ruim opgezette en waterrijke woonomgeving aan de zuidwestelijke rand van Den Haag, gelegen in de groene buffer op de grens van de stad en het dorpse karakter van het Westland. Deze ligging (tussen stad en strand, waar stedelijke schwung, natuur en dorpse gezelligheid elkaar ontmoeten) is een belangrijke karakteristieke eigenschap van Hof van Haag.

Unieke woonbeleving voor kopers bij Homestudios

Kopers krijgen voor de indeling en afwerking van hun woning een unieke experience bij Homestudios. Op basis van hun persoonlijke situatie en wensen maken de kopers een klantreis en beleven zij een complete woonervaring, voordat ze in hun nieuwe woning gaan wonen. Zo helpt het experience center Homestudios bewoners van hun huis ook echt een thuis te maken. Homestudios is een samenwerking van BAM en vele partners op het gebied van wonen.

Hypotheek Den Haag

Rate this post

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl