23 duurzame nieuwbouwwoningen aan het water in Den Haag

23 duurzame nieuwbouwwoningen aan het water in Den Haag

Achter de Haagse duinen, op een buitengewone locatie, verrijst SANDT. Een bijzondere nieuwbouwwijk met karakteristieke, duurzame woningen. Op 9 september vierden de toekomstige bewoners ­– samen met projectontwikkelaar & bouwer VORM – de start bouw van 23 nieuwe woningen in nieuwbouwproject Sandt fase 2 in Vroondaal.

Altijd vakantie

SANDT is een bijzonder en duurzaam nieuwbouwproject op een unieke locatie in hofstad Den Haag. Betoverd door het grootse water en immense horizon, realiseert VORM woningen waar thuiskomen voelt als vakantie. Het groene en waterrijke karakter van SANDT is een ideale woonomgeving voor strandliefhebbers en levensgenieters. In de eerste fase werden al 31 woningen gerealiseerd. Hier voegt VORM er momenteel 23 aan toe. De nieuwbouwwijk wordt in drie fasen gerealiseerd, met een totaal van 81 klassieke woningen. Twee-onder-één-kap villa’s, herenhuizen en riante vrijstaande woningen, met aandacht voor detail en een knipoog naar de architectuur van bekende Haagse wijken als het Belgisch Park en Statenkwartier.

Op en top duurzaam

Bij de realisatie van SANDT staat duurzaamheid voorop. “Alle woningen worden een thuis voor de toekomst”, vertelt Ivar Grasmeijer, Projectontwikkelaar bij VORM. “De woonwijk wordt gasloos en energieneutraal gerealiseerd. Iedere woning krijgt hierdoor een EPC-waarde (EnergiePrestatieCoëfficient) van 0. Dit betekent een hoog duurzaamheidsniveau en een voordeel op de maandlasten voor de nieuwe bewoners”, vult Grasmeijer aan. Om dit te bereiken, worden alle woningen onder meer voorzien van zonnepanelen, HR++ isolatieramen, een warmtepomp, zeer efficiënte ventilatie met warmteterugwinning en vloerverwarming.

Haagse architectuur

De authentieke details van de smaakvolle Haagse architectuur creëren een sfeervolle wijk met tijdloze jaren dertig elementen. Fraaie bakstenen gevels, overstekende dakgoten, houten Haagse veranda’s, elegante erkers en verspringend metselwerk maken iedere woning uniek. Op dit moment is de verwachting dat de woningen in het derde kwartaal van 2021 opgeleverd worden.

Uitverkocht

De verkoop van de woningen verliep zeer voorspoedig. Inmiddels is fase 2 volledig uitverkocht. Momenteel is Fase 3 in PreSale, en is er nog slechts 1 laatste woning beschikbaar!

Rate this post
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl