Officiële handeling start bouw 11 watervilla’s Krekenpark

Officiële handeling start bouw 11 watervilla’s Krekenpark

Op dinsdag 29 oktober heeft wethouder Igor Bal namens de gemeente Nissewaard met een feestelijke handeling rondom het boren van een bodembron de start van de bouw ingeluid. Om de succesvolle verkoop en de start van de bouw een feestelijk tintje te geven is vervolgens in restaurant Stroop te Zuidland met alle kopers en betrokkenen getoost op de start van het project en een voortvarende bouw.

Krekenpark

Riant wonen in een groene en waterrijke omgeving, omringd door de rust en ruimte van uitgestrekte polders en weidse landschappen. Dit kan aan de rand van Zuidland, op deze mooie locatie tussen de kreek aan de Haasdijk en de Nieuwelaan, ontwikkelt Stevast Baas & Groen Projecten het nieuwbouwproject Krekenpark, de afronding van het nieuwe woongebied Kreken van Nibbeland.

In dit unieke woonplan worden 53 vrijstaande- en geschakelde villa’s gerealiseerd. De woningen zijn te “gast” in het groen van een parkachtige omgeving. De groene- en waterrijke omgeving is perfect om te spelen, te wandelen en te genieten in de buitenlucht. De woningen worden op het gebied van duurzaamheid volgens de allerlaatste inzichten ingericht: met zonnepanelen, gebalanceerde ventilatie en een bodem warmtepomp.

Alle 11 watervilla’s in fase 1 van het plan zijn verkocht. Op dinsdag 12 november start in theater de Stoep, tijdens de Woonmarkt Nissewaard, de Presale van de volgende fase. Fase twee van Krekenpark bestaat uit 5 vrijstaande- en 8 geschakelde parkvilla’s.

ZOA

Ter gelegenheid van deze feestelijke gebeurtenis is door Stevast Baas & Groen Projecten een cheque overhandigd aan ZOA. ZOA is een non-profitorganisatie die mensen ondersteunt die lijden als gevolg van een gewapend conflict of natuurramp door hen te helpen hun bestaan opnieuw op te bouwen. Mede met het geld dat door Stevast Baas & Groen Projecten wordt geschonken kan ZOA nieuwe woningen op Lombok, Indonesië bouwen.

Rate this post

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl